Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

Αναζήτηση ιστότοπου
Σύνθετη αναζήτηση

Τρόποι πληρωμής

Αγαπητέ επισκέπτη,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι φροντίσαμε, ώστε, όπου χρειάζεται να συμπληρώσετε προσωπικά σας στοιχεία, να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφαλείας που απαιτούνται. Έτσι, αφού έχετε προσθέσει προϊόντα στο καλάθι σας και θέλετε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα παρατηρήσετε ότι μεταφέρεστε σε μία νέα σελίδα, με πρωτόκολλο προστασίας και κωδικοποίησης. Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, υπάρχει διπλή ασφάλεια, αφού, εκτός από το σύστημά μας, υπάρχουν και τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας, που χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για τις online συναλλαγές.

 

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

 

  • Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που στην περιοχή σας υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά απευθείας στον οδηγό, τη στιγμή που θα παραλάβετε την παραγγελία στο χώρο σας. Σ’ αυτή την επιλογή, υπάρχει ένα επιπλέον κόστος, του ποσού των 3€, το οποίο αποδίδεται απευθείας στην εταιρεία μεταφορών, ανεξάρτητα με το ύψος της παραγγελία σας.

 

  • Τραπεζική κατάθεση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά, αλλά να μην υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση στον τρόπο αποστολής, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελία σας σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας. Στείλτε μας ένα αντίγραφο της κατάθεσης με e-mail, στο sales@s-outlet.gr, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας το αργότερο μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.

 

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

 

S-BATH - EUROBANK E.F.G. EUROBANK ERGASIAS
S- Αρ. λογαριασμού: 0026.0375.1401.00.27.4539

IBAN: GR.16.02.60.37.50.00.01.40.10.02.74.539

(για κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Eurobank)

s
S-BATH - ALPHA BANK ALPHA BANK
Αρ. λογαριασμού: 192.00.23.1000.8940

IBAN: GR.38.0140.1920.1920.0231.000.8940

(για κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός Alpha)

 

  • Πληρωμή μέσω PayPal

Το PayPal θεωρείται ίσως η καλύτερη και ασφαλέστερη υπηρεσία στον κόσμο για ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τη γνωστή υπηρεσία, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω αυτής, δηλώνοντας ως παραλήπτη την ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος μας: info@s-bath.gr. Όλες οι πληρωμές με αυτή την μέθοδο πληρωμής επιβαρύνονται με την προμήθεια της PayPal (3,7%), η οποία εισπράττεται από το PayPal απευθείας κατά την πληρωμή της παραγγελίας. Ο λογαριασμός μας φέρει το σήμα πιστοποιήσης (verified) της υπηρεσίας.

 

  • Πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD

Όλες οι συναλλαγές προστατεύονται από τα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και όλες οι τράπεζες υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτά, προκειμένου να μπορούν να δέχονται online συναλλαγές. Θα θέλαμε να σας ενημέρωσουμε ότι, με το που γίνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, όλα τα στοιχεία διαγράφονται αυτόματα απ’ όλα τα ψηφιακά συστήματα που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση, που θελήσετε να κάνετε δεύτερη συναλλαγή (ακόμα και αμέσως μετά την πρώτη), θα χρειαστεί να ξαναδώσετε από την αρχή τα στοιχεία σας.

 

  • Προπληρωμένη κάρτα (prepaid card)

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε τη λύση της προπληρωμένης. Οι προπληρωμένες κάρτες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στις συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, αφού το ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι μόνο αυτό που υπάρχει μέσα στην κάρτα. Οι προπληρωμένες κάρτες έχουν το σήμα της VISA και μπορείτε να απευθυνθείτε στις περισσότερες τράπεζες για την απόκτησή τους.